AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüs akraba görmek

Kahve falında ölmüs akraba görmek

Kahve falında ölmüs akraba görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, muradınıza ereceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüs akraba gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Kahve falında uzak akrabalarını görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işarettir.

Kahve falında akraba kuzen görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabayla yolculuk yapmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın bebeğini görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında akrabanı bıçaklamak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında akrabaları kalabalık görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabanın taşındığını görmek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında akrabalarla seyahat etmek onları rahat ettireceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir