AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş aile büyüğünü görmek

Kahve falında ölmüş aile büyüğünü görmek

Kahve falında ölmüş aile büyüğünü görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş aile büyüğünü gördüyseniz:

  • Evde konforunuzu arttıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında aile büyükleriyle kavga etmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile büyüğünü görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş aile büyüklerini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen aile büyüklerini görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulur.

Kahve falında aile büyüğü görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında aile büyüklerini görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş aile büyüğünü görmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir