AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek ve hesap vermek

Kahve falında ölmek ve hesap vermek

Kahve falında ölmek ve hesap vermek güven kaybı yaşanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmek ve hesap vermek gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Kahve falında ölmek ve hesap vermek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmek ve hesaba çekilmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hesaba çekilmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banka hesabında para görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hesap yaptığını görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bankaya hesap açtırmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banka hesabı görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, işinde başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında hesap defteri görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir