AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek üzere olan insan görmek

Kahve falında ölmek üzere olan insan görmek

Kahve falında ölmek üzere olan insan görmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, hastalıklarının son bulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bolluk ve bereket göreceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmek üzere olan insan gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bir insanı öldüğünü görmek eğlenceli günler yaşayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında insan öldürdüğünü görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulur.

Kahve falında silahla insan öldürmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalettir.

Kahve falında birden çok insan öldürmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan öldüreni görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek hükmünün geçmeyeceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş insanı öldürmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir