AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmamış çilek görmek

Kahve falında olmamış çilek görmek

Kahve falında olmamış çilek görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, daha kötü günler yaşayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet eder.

Kahve falında olmamış çilek gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Kahve falında çilek yemek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ham çilek görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tatsız çilek yemek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çilek görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilekli yaş pasta görmek yokluk çekmeyeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına yorulur.

Kahve falında çilekli sakız görmek daha çok iş yapacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında bahçede çilek görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek dikmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir