AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş içinde olmak

Kahve falında ateş içinde olmak

Kahve falında ateş içinde olmak isabetli adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş içinde olmak gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında suyun içinde ateş görmek çok mutlu olacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz içinde ateş görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş içinde birini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş içinde namaz kılmak sıkıntılarından arınacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş içinde görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde ateş görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ateşler içinde kalmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir