AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgunlaşmamış erik görmek

Kahve falında olgunlaşmamış erik görmek

Kahve falında olgunlaşmamış erik görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, doyasıya sefasını süreceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış erik gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında olgunlaşmamış erik görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış erik yemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Kahve falında olgun erik yemek adının tüm dünyaya yayılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet eder.

Kahve falında olgun erik görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine inanılır.

Kahve falında olgun erik toplamak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun kiraz görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında olgun incir toplamak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmış kavun görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir