AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun kiraz görmek

Kahve falında olgun kiraz görmek

Kahve falında olgun kiraz görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ne yapacağına delalet eder.

Kahve falında olgun kiraz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Kahve falında olgunlaşmamış kiraz görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun kiraz görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış armut görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına işaret eder.

Kahve falında olgun kavun yemek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmış başak görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış ekin tarlası görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgun çilek görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmamış muz görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir