AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun meyve görmek

Kahve falında olgun meyve görmek

Kahve falında olgun meyve görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında olgun meyve gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında olgun meyve toplamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında olgun meyve görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında olgun meyveler görmek insanların afiyet bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmış meyve görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında olgun meyve yemek inancından sapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında olgunlaşmamış meyve görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmış meyve yemek elde edilen nasibin artacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgun kayısı toplamak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir