AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun dut yemek

Kahve falında olgun dut yemek

Kahve falında olgun dut yemek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aileden ayrı kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında olgun dut yemek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Kahve falında olgun dut yemek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında olgun dut görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında olgun şeftali yemek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine inanılır.

Kahve falında olgun üzüm yemek günahkar olacağı işlere gireceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmış incir yemek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgun çilek yemek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalettir.

Kahve falında olgunlaşmamış erik yemek yeni ev eşyaları alınacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir