AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun biriyle evlenmek

Kahve falında olgun biriyle evlenmek

Kahve falında olgun biriyle evlenmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında olgun biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İşinizi, para kazanma yöntemlerinizi veya paranızı yönetme biçiminizi daha ciddi şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında olgun biriyle evlenmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında olgun başak görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında olgun erik yemek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında olgun kavun yemek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun çilek görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmamış kiraz görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret eder.

Kahve falında olgunlaşmamış çilek yemek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgun dut yemek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir