AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kocasına sarılmak

Kahve falında ölen kocasına sarılmak

Kahve falında ölen kocasına sarılmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, büyük bir projeye girileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ölen kocasına sarılmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kocaya sarılmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasıyla sarıldığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kocasına sarılmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kocaya sarılmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kocasına sarılmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının sarıldığını görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla sarılmak muradına ereceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasına sarılmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir