AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye fatiha okumak

Kahve falında ölen kişiye fatiha okumak

Kahve falında ölen kişiye fatiha okumak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiye fatiha okumak gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölen kişiye fatiha okumak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü üzerine fatiha okumak sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Kahve falında ölülere fatiha okumak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç ihlas bir fatiha okumak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında kabirde fatiha okumak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün arkasından fatiha okumak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında cenazede fatiha okumak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir