AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin evini görmek

Kahve falında ölen kişinin evini görmek

Kahve falında ölen kişinin evini görmek amaçlarına ulaşmaya, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evini gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi evinde görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin evini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin evine gitmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin evini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin evini temizlemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin evine gitmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir