AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin evini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin evini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin evini görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişinin evini gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Kahve falında ölmüş kişinin evine gitmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin evine gitmek yeni şeyler deneneceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine gizlice girmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin evini temizlemek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin evinde olmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi evinde görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu kişinin evine gitmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin evine gitmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir