AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin kızdığını görmek

Kahve falında ölen birinin kızdığını görmek

Kahve falında ölen birinin kızdığını görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, toplumda yükseleceğine, büyük adımlar atacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin kızdığını gördüyseniz:

  • Bir haberin ardından ilginç bir buluşma gelebilir.

Kahve falında annesine kızdığını görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölüye kızmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında anne kızdığını görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, imkânsızı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bağırıp kızmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere kızmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini kızdığını görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kızmak dövmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında öğretmeninin kızdığını görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir