AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin evini temizlemek

Kahve falında ölen birinin evini temizlemek

Kahve falında ölen birinin evini temizlemek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin evini temizlemek gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Kahve falında evin dışını temizlemek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin önünü temizlemek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin evini temizlemek umutlarını kaybedeceğine, nahoş sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün evini temizlemek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalet eder.

Kahve falında kayınvalidenin evini temizlemek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin evini temizlemek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasının evini temizlemek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşımın evini temizlemek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir