Kahve falında ölen birini yıkamak

Kahve falında ölen birini yıkamak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, istediği herşeye kavuşacağına, büyük bir sorun oluşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, el açmayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yıkadığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalettir.

Kahve falında yorgan yıkadığını görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine yorulur.

Kahve falında kıvırcık yıkamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında muslukta elini yıkamak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu araba yıkamak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında çok bulaşık yıkamak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını yıkamak rahatının bozulacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardak yıkamak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top