AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kesilmesi görmek

Kahve falında ağaç kesilmesi görmek

Kahve falında ağaç kesilmesi görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesilmesi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında çam ağacı kesildiğini görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş ağaç kesildiğini görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağacının kesildiğini görmek dileklerinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesildiğini görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında ceviz ağacının kesildiğini görmek önemli yerlere geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı kesildiğini görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir ağacın kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir