AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir ağacın kesildiğini görmek

Kahve falında büyük bir ağacın kesildiğini görmek

Kahve falında büyük bir ağacın kesildiğini görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir ağacın kesildiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük bir ağacın kesildiğini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dut ağacının kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç kesildiğini görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işarettir.

Kahve falında ağacın kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında çam ağacının kesildiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dallarının kesildiğini görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kavak ağacının kesildiğini görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir