AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacının kesildiğini görmek

Kahve falında ağacının kesildiğini görmek

Kahve falında ağacının kesildiğini görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında ağacının kesildiğini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük bir ağacın kesildiğini görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında çam ağacı kesildiğini görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç dallarının kesildiğini görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ağacın kesilmesini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir ağacın kesildiğini görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazanca kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağaçların kesildiğini görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacının kesildiğini görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç kesildiğini görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir