AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir ünlüyü görmek

Kahve falında ölen bir ünlüyü görmek

Kahve falında ölen bir ünlüyü görmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen bir ünlüyü gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında ünlü birini dövmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkekle evlendiğini görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle sahneye çıkmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle gezmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birinin imzasını almak sorunların günden güne daha da artacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birisiyle evlendiğini görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin resmini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü erkekle konuşmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir