AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir akraba görmek

Kahve falında ölen bir akraba görmek

Kahve falında ölen bir akraba görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, güzelliklere rast gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir akraba gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir akrabanın ağladığını görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında akrabalarla bir yere gitmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işarettir.

Kahve falında akrabadan bozuk para almak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla evlendirilmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanın ev aldığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında akrabanın mezarını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kadın akraba görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne akrabalarını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir