AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir aile büyüğünü görmek

Kahve falında ölen bir aile büyüğünü görmek

Kahve falında ölen bir aile büyüğünü görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok uğraş vereceğine, beklenen mirasın alınacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında ölen bir aile büyüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize güvenebilmeniz zordur.

Kahve falında ölen aile büyüklerini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir aile büyüğünü görmek sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında aile büyüklerinin elini öpmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yeni işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında aile büyüklerinden birinin öldüğünü görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile büyükleriyle kavga etmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında aile büyüklerini görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş aile büyüklerini görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir aile büyüğünü görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, ana baba dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir