AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen annesini yıkamak

Kahve falında ölen annesini yıkamak

Kahve falında ölen annesini yıkamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulur.

Kahve falında ölen annesini yıkamak gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında annesini yıkadığını görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annemi yıkamak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölen annemi yıkamak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında anne ayağı yıkamak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ayaklarını yıkamak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen anneyi yıkamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında anneyi yıkamak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini yıkamak tecrübe sahibi olacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir