AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldürülmeye çalıştığını görmek

Kahve falında öldürülmeye çalıştığını görmek

Kahve falında öldürülmeye çalıştığını görmek anne ve baba duası alınacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında öldürülmeye çalıştığını gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Kahve falında fare öldürmeye çalıştığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işarettir.

Kahve falında öldürülmeye çalıştığını görmek güzel bir hayatı olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin öldürülmeye çalışıldığını görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Kahve falında yılan öldürmeye çalıştığını görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında öldürülmeye çalışıldığını görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında birini öldürmeye çalıştığını görmek kısmetin ve talihin açılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir