AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda oturmak

Kahve falında okulda oturmak

Kahve falında okulda oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, bir uzmana başvurulacağına, her konuda şansın yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında okulda oturmak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Kahve falında okul sırasında oturmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulda oturmak işlerinin kötüye gideceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulur.

Kahve falında okul sırasında oturduğunu görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında okul sırasına oturmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında okulda sırada oturmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına yorulur.

Kahve falında okula terlikle gittiğini görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Kahve falında okuldan ayrılmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında eski bir okul arkadaşını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir