AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula terlikle gittiğini görmek

Kahve falında okula terlikle gittiğini görmek

Kahve falında okula terlikle gittiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, onların önüne geçeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında okula terlikle gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında okula terlikle gitmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terlikle okula gitmek gelir kaynaklarının yok olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okula terlikle gittiğini görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında terlik seçmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, neşeli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz terlik vermek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin terliğini giymek mutlu günler göreceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine terlik almak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Kahve falında pembe terlik almak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir