AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula atandığını görmek

Kahve falında okula atandığını görmek

Kahve falında okula atandığını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında okula atandığını gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında okula atandığını görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında atatürk olduğunu görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında atatürkün kafasını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına tabir olunur.

Kahve falında atatürk ün mezarını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ata görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gol atamamak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına inanılır.

Kahve falında hamileyken ata binmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında ata binmiş birini görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir