AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ata görmek

Kahve falında beyaz ata görmek

Kahve falında beyaz ata görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, hanenizde bolluk olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, onlardan medet umacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ata gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında beyaz ata sarılmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, bundan da son derece mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz ata bindiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bir ata binmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binmek ve düşmek bazı konularda konuşulacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret eder.

Kahve falında eğersiz beyaz ata binmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik beyaz ata binmek dişe diş savaşacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir