AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul önlük giymek

Kahve falında okul önlük giymek

Kahve falında okul önlük giymek ferah bir döneme girileceğine, huzurlu, mutlu olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, içinin ferahlayacağına, zenginliğinin süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul önlük giymek gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mavi okul önlük giymek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında okul önlüğü giymek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah okul önlüğü giymek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Kahve falında okul önlük giymek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında mavi okul önlüğü giymek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi okul önlüğü görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi okul önlük görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah okul önlüğü görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir