AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul önlüğü giymek

Kahve falında okul önlüğü giymek

Kahve falında okul önlüğü giymek ticaret hayatına atılacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sağlık sorunlarının artacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında okul önlüğü giymek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında siyah okul önlüğü giymek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, edilen duaların tutacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi okul önlük giymek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul önlük giymek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında okul önlüğü giymek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi okul önlüğü giymek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret eder.

Kahve falında mavi okul önlük görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, aile saadetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah okul önlüğü görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret eder.

Kahve falında mavi okul önlüğü görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir