AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul çantası görmek

Kahve falında okul çantası görmek

Kahve falında okul çantası görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında okul çantası gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında okul çanta görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında okul çantası bulmak zengin bir hayata sahip olunacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni okul çantası görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında okul çantası takmak büyük bir karar verileceğine, mal ve rızkın çoğalmasına delalet etmektedir.

Kahve falında okul çantası kaybetmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında okul çantası taşımak ister istemez çok üzüleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında okul çantası görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi okul çantası görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir