AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul bahçesi temizlemek

Kahve falında okul bahçesi temizlemek

Kahve falında okul bahçesi temizlemek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında okul bahçesi temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında okul bahçesi temizlemek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul bahçesini süpürmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında okul bahçesinde namaz kılmak her hayalini de gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesi süpürmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında kendini okul bahçesinde görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında okul bahçesini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okulun bahçesinde olduğunu görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul bahçesinde olduğunu görmek hayra ve esenliğe, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir