AnaSayfa / Genel / Kahve falında öksüz bebek görmek

Kahve falında öksüz bebek görmek

Kahve falında öksüz bebek görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yeteneklerini geliştirmeye, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öksüz bebek gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Kahve falında öksüz bebek görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öksüz bebek emzirmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, hainlik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında öksüz görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öksüz yetim görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kustuğunu görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, gerekirse özür dileneceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanı bebek görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin altını temizlediğini görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir