AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenle sarılmak

Kahve falında öğretmenle sarılmak

Kahve falında öğretmenle sarılmak saygı değer bir konuma çıkacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ters giden işlerin düzeleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet eder.

Kahve falında öğretmenle sarılmak gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Kahve falında öğretmenine sarılmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında öğretmenle sarılmak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmene sarılmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Kahve falında evinde öğretmen görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenin kızdığını görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında anasınıfı öğretmeni görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında edebiyat öğretmenini görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmen dövmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir