AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenin öptüğünü görmek

Kahve falında öğretmenin öptüğünü görmek

Kahve falında öğretmenin öptüğünü görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmenin öptüğünü gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kaynaklarınıza, yeteneklerinize veya kapasitenize göre belli bir sayıda tutmanız gerekiyor.

Kahve falında öğretmenini ölmüş görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında öğretmeni görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenden tokat yemek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında sınıf ve öğretmen görmek hüsrana uğratacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça öğretmeni görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında öğretmeniyle kavga etmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmenden ders almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski bir öğretmeni görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir