AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğrenci olmak

Kahve falında öğrenci olmak

Kahve falında öğrenci olmak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, mutlu günler yaşanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kişinin şansının artacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında öğrenci olmak gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında lise öğrencisi olduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri öğrenci olmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında tekrar öğrenci olmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi önlüklü öğrenci görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis öğrencisi olmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında tıp öğrencisi görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğrenci yurt görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplu öğrenci görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir