AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri öğrenci olmak

Kahve falında askeri öğrenci olmak

Kahve falında askeri öğrenci olmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askeri öğrenci olmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Kahve falında askeri öğrenci olduğunu görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Kahve falında askeri öğrenci olmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işarettir.

Kahve falında askeri öğrenci görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında çok öğrenci görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında öğrenci olduğunuzu görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öğrenci ve öğretmen görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işarettir.

Kahve falında okulda öğrenci görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalık öğrenci görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir