AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğrenci dövmek

Kahve falında öğrenci dövmek

Kahve falında öğrenci dövmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, düzeninin yıkılmayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğrenci dövmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Kahve falında öğretmenin öğrenciyi dövdüğünü görmek ticarette zarar edeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında öğrenci dövmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulur.

Kahve falında lise öğrencisi olmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında öğrenciye yardım etmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında öğrenci ve öğretmen görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite öğrencisi olmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis öğrencisi olmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eski öğrencilerini görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir