AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluyla konuşmak

Kahve falında oğluyla konuşmak

Kahve falında oğluyla konuşmak düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında oğluyla konuşmak gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında oğluyla telefonda konuşmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Kahve falında oğluyla konuşmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalettir.

Kahve falında ezan okunmasını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yasin okuyan birini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun kavga ettiğini görmek borçlarının biteceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında teyze oğlunu görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu yıkamak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oknayus görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir