AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ölüm haberini vermek

Kahve falında kendi ölüm haberini vermek

Kahve falında kendi ölüm haberini vermek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi ölüm haberini vermek gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Kahve falında birine ölüm haberi vermek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında yakın birinin ölüm haberini almak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ölümü haber vermek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin ölüm haberi almak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında teyzenin ölüm haberini almak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına inanılır.

Kahve falında annemin ölüm haberini almak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin ölüm haberini duymak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin ölüm haberini almak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir