AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun menisini görmek

Kahve falında oğlunun menisini görmek

Kahve falında oğlunun menisini görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun menisini gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında oğlunun menisini görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi menisini görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin menisini görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yapılan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan menisi görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin menisinin aktığını görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin menisi görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında erkek menisi yutmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir