AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin menisini görmek

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, işinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin menisini gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında erkeğin menisinin aktığını görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin menisini görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin menisi görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin menisini görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek menisi yutmak işiyle nam salacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Kahve falında eşinin menisini görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hayvan menisi görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan menisi görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir