AnaSayfa / Genel / Kahve falında ödev yaptığını görmek

Kahve falında ödev yaptığını görmek

Kahve falında ödev yaptığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, umutlarının biteceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Kahve falında ödev yaptığını gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında performans ödevi yapmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ödev yapmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ödevi yapamamak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmenin ödev verdiğini görmek hem yıpranacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ödevini yapmamak moralinin yükseleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Kahve falında ödev yaptığını görmek küslerin ve dargınların barışacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ödev yapmamak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ödevini yapmak büyük kazançlar getireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir