AnaSayfa / Genel / Kahve falında ödev yapmak

Kahve falında ödev yapmak

Kahve falında ödev yapmak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ödev yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında performans ödevi yapmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Kahve falında ödevini yapmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında ödev yapmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ödev yapmadığını görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet eder.

Kahve falında ödev yapmamak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ödev yaptığını görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, doyasıya sefasını süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenin ödev verdiğini görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında ödevi yapamamak etrafına güzel insanların dolacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir