AnaSayfa / Genel / Kahve falında odada havuz görmek

Kahve falında odada havuz görmek

Kahve falında odada havuz görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, helal kazanç elde edeceğine, derdin sona ereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odada havuz gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında havuzlu oda görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında odada havuz görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odanın içinde havuz görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, iyilik bulacağına işarettir.

Kahve falında oda içinde havuz görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, ona göre davranacağına delalet eder.

Kahve falında işyeri odasının değiştiğini görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oda numarası görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak odasına girmek kişinin sıkıntıların artacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında oda spreyi görmek huzurunun da yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir