AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut yemeği görmek

Kahve falında nohut yemeği görmek

Kahve falında nohut yemeği görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında nohut yemeği gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Kahve falında kuru nohut yemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohut çorbası yemek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında nohutlu yemek yemek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında pilav ve nohut yemek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş nohut yemek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında nohut yemeği ikram etmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ nohut yemek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir