AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısının namaz kıldığını görmek

Kahve falında nişanlısının namaz kıldığını görmek

Kahve falında nişanlısının namaz kıldığını görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında nişanlısının namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında nişanlısının namaz kıldığını görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklerin yanında namaz kılmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik içinde namaz kılmak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde namaz kılmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında cami kapısında namaz kılmak birçok kişiye yardım edeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin namaz kıldığını görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, eşine değerli hediyeler alacağına yorulur.

Kahve falında sokakta namaz kılmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir