AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişana hazırlanmak

Kahve falında nişana hazırlanmak

Kahve falında nişana hazırlanmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişana hazırlanmak gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında nişan için hazırlanmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişana gitmek için hazırlanmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında nişana hazırlanmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyat olmaya hazırlanmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Kahve falında hazır yatak görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında doğuma hazırlandığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hazır çiçek görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz için hazırlanmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir